Praktijk Malden

Voor het maken van een afspraak kan u bellen naar 06-48601687 of het onderstaande contact formulier invullen.

Niet zeker of chiropractie wat voor u kan betekenen? Vraag een middels het contactformulier een telefonisch adviesgesprek aan met de chiropractor.


Wij verwelkomen u graag in onze praktijk aan de Schutkolk in Malden, echter bent u ook van harte welkom in onze praktijk in Bennekom.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een afspraak annuleren

Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit minimaal 2 werkdagen van te voren telefonisch aan ons te melden. 

Afspraak in het weekend

Voor afspraken in het weekend kunt u altijd bellen naar een van onze praktijken. De telefoonnummers van de praktijken vindt u hierboven.

Chiropractie Malden
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
jordy Poosjordy Poos
07:31 11 Oct 23
Loop der nou al een tijdje bij de chiropracteur en mijn klachten zijn al heel wat minder geworden aanrader!
Puck VerbeekPuck Verbeek
08:16 09 Oct 23
Zeer laagdrempelige praktijk waar je altijd snel terecht kunt en een zeer vakkundige chiropractor die mij met een paar behandelingen van mijn klachten afgeholpen heeft. Erg blij mee!
Jochem WitjesJochem Witjes
07:40 05 Oct 23
Prettig contact , Mike heeft mijn angst voor chiropractie weggenomen. De behandeling is niet pijnlijk.
Ronnie ThijssenRonnie Thijssen
06:37 05 Oct 23
Geweldig weer , weer een goede behandeling gehad .
Cindy Van KesselCindy Van Kessel
06:31 05 Oct 23
Fijne praktijk. Snel geholpen eindelijk iets wat me helpt!Heel blij met deze Praktijk!
Anja RobbertsenAnja Robbertsen
14:29 03 Oct 23
De behandelingen in Bennekom zijn echt super goed.ik ga 1 keer in de twee maanden en heb zo goed als geen hoofdpijn meer, terwijl ik eerder elke dag hoofdpijn had. Raad het iedereen aan. Echt top
patrick Grotenbregpatrick Grotenbreg
16:40 02 Oct 23
Goed en professioneel ontvangen, luistert goed en heeft me ook van mijn klachten (eindelijk) afgeholpen. Bedankt Mike
Marion de BruijnMarion de Bruijn
09:39 27 Sep 23
Ik ben zeer tevreden met de behandelen omdat het grootste deel van mijn klachten weg zijn en ik nog "slechts" voor onderhoud kom!
Donny WolkeDonny Wolke
18:56 14 Sep 23
Ik kampte al geruime tijd met ernstige lage rugpijn en was op zoek naar effectieve behandelingsopties. Vanaf het moment dat ik de praktijk binnenstapte, voelde ik me welkom en gerustgesteld door het vriendelijke personeel.Na een aantal behandelsessies begon ik aanzienlijke verbeteringen te voelen. Mijn lage rugpijn nam geleidelijk af, en mijn mobiliteit verbeterde aanzienlijk. Dr. De Vreede nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van waardevol advies om mijn rugpijn op de lange termijn te beheersen.Wat me het meest aansprak, is het feit dat ze niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de oorzaak van mijn rugproblemen. Dit resulteerde in duurzame verlichting en herstel. Afspraken plannen verliep soepel, en de wachttijden waren minimaal.Kortom, mijn ervaring bij chiropractor De Vreede was buitengewoon positief. Dankzij hun deskundige zorg ben ik in staat geweest om mijn lage rugpijn te overwinnen. Ik ben dankbaar voor hun toewijding aan patiëntenzorg en beveel ze ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar effectieve chiropractische behandelingen.
js_loader