CHIROPRACTOR NABIJ NIJMEGEN

Heeft u last van nekklachten, rugpijn of hielspoor dan hebben wij hiervoor een geschikte behandeling die snel resultaat zal geven. Ook voor de chiropractie behandeling van migraine of spanningshoofdpijn bent u aan het juiste adres bij onze chiropractor nabij Nijmegen. Op onze praktijk in Malden bieden wij gerichte behandelingen om u snel en doeltreffend van de pijn af te helpen. Ons team bestaat uit zeer deskundige afgestudeerde chiropractors en professioneel ondersteunend personeel. Samen zorgen wij er voor dat u de beste behandeling mogelijk krijgt en dat u goed geholpen wordt, zodat u uw dagelijkse bezigheden snel weer kunt oppakken.

Wat kan een chiropractor voor mij doen?

Wanneer u verkrampt bent kunnen prikkels vanuit de spieren niet goed worden doorgegeven aan de hersenen. Hiervan kan intense pijn het gevolg zijn. De chiropractor nabij Nijmegen is erin gespecialiseerd om de kramp uit uw spieren weg te nemen, en zo de pijn te verlichten. Om dit te bereiken en zowel oppervlakkig als dieper liggende spieren te kunnen behandelen maakt de chiropractor gebruik van een snelle stretch, ook wel bekend als kraken. Het gevolg is dat de gespannen spieren worden ontkrampt, en de pijn wordt verminderd.

Persoonlijk consult

Bent u benieuwd of u baat kunt hebben bij een behandeling van de chiropractor? Onze ervaren chiropractors lichten graag in een persoonlijk consult toe, hoe ze u kunnen helpen om uw klachten te verhelpen of te verlichten. Tijdens dit consult wordt de aard van uw klacht vastgesteld. Hiervoor stellen we vragen over de pijn maar ook over uw activiteiten. Tot slot doen we een gericht onderzoek om zo de precieze afkomst van de klacht te achterhalen, en samen met u een plan van aanpak op te stellen.

Een afspraak maken bij chiropractor in regio Nijmegen

Voor het maken van een afspraak met onze chiropractor in de regio Nijmegen verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Wanneer u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze werkwijze start altijd met een persoonlijk gesprek, waarna onderzoek, behandeling(en) en eventuele nazorg volgen.