CHIROPRACTOR NABIJ NIJMEGEN

Heeft u last van nekklachten, rugpijn of hielspoor dan hebben wij hiervoor een geschikte behandeling die snel resultaat zal geven. Ook voor de chiropractie behandeling van migraine of spanningshoofdpijn bent u aan het juiste adres bij onze chiropractor nabij Nijmegen. Op onze praktijk in Malden bieden wij gerichte behandelingen om u snel en doeltreffend van de pijn af te helpen. Ons team bestaat uit zeer deskundige afgestudeerde chiropractors en professioneel ondersteunend personeel. Samen zorgen wij er voor dat u de beste behandeling mogelijk krijgt en dat u goed geholpen wordt, zodat u uw dagelijkse bezigheden snel weer kunt oppakken.

Wat kan een chiropractor voor mij doen?

Wanneer u verkrampt bent kunnen prikkels vanuit de spieren niet goed worden doorgegeven aan de hersenen. Hiervan kan intense pijn het gevolg zijn. De chiropractor nabij Nijmegen is erin gespecialiseerd om de kramp uit uw spieren weg te nemen, en zo de pijn te verlichten. Om dit te bereiken en zowel oppervlakkig als dieper liggende spieren te kunnen behandelen maakt de chiropractor gebruik van een snelle stretch, ook wel bekend als kraken. Het gevolg is dat de gespannen spieren worden ontkrampt, en de pijn wordt verminderd.

Persoonlijk consult

Bent u benieuwd of u baat kunt hebben bij een behandeling van de chiropractor? Onze ervaren chiropractors lichten graag in een persoonlijk consult toe, hoe ze u kunnen helpen om uw klachten te verhelpen of te verlichten. Tijdens dit consult wordt de aard van uw klacht vastgesteld. Hiervoor stellen we vragen over de pijn maar ook over uw activiteiten. Tot slot doen we een gericht onderzoek om zo de precieze afkomst van de klacht te achterhalen, en samen met u een plan van aanpak op te stellen.

Een afspraak maken bij chiropractor in regio Nijmegen

Voor het maken van een afspraak met onze chiropractor in de regio Nijmegen verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Wanneer u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze werkwijze start altijd met een persoonlijk gesprek, waarna onderzoek, behandeling(en) en eventuele nazorg volgen.

Chiropractie Malden
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
jordy Poosjordy Poos
07:31 11 Oct 23
Loop der nou al een tijdje bij de chiropracteur en mijn klachten zijn al heel wat minder geworden aanrader!
Puck VerbeekPuck Verbeek
08:16 09 Oct 23
Zeer laagdrempelige praktijk waar je altijd snel terecht kunt en een zeer vakkundige chiropractor die mij met een paar behandelingen van mijn klachten afgeholpen heeft. Erg blij mee!
Jochem WitjesJochem Witjes
07:40 05 Oct 23
Prettig contact , Mike heeft mijn angst voor chiropractie weggenomen. De behandeling is niet pijnlijk.
Ronnie ThijssenRonnie Thijssen
06:37 05 Oct 23
Geweldig weer , weer een goede behandeling gehad .
Cindy Van KesselCindy Van Kessel
06:31 05 Oct 23
Fijne praktijk. Snel geholpen eindelijk iets wat me helpt!Heel blij met deze Praktijk!
Anja RobbertsenAnja Robbertsen
14:29 03 Oct 23
De behandelingen in Bennekom zijn echt super goed.ik ga 1 keer in de twee maanden en heb zo goed als geen hoofdpijn meer, terwijl ik eerder elke dag hoofdpijn had. Raad het iedereen aan. Echt top
patrick Grotenbregpatrick Grotenbreg
16:40 02 Oct 23
Goed en professioneel ontvangen, luistert goed en heeft me ook van mijn klachten (eindelijk) afgeholpen. Bedankt Mike
Marion de BruijnMarion de Bruijn
09:39 27 Sep 23
Ik ben zeer tevreden met de behandelen omdat het grootste deel van mijn klachten weg zijn en ik nog "slechts" voor onderhoud kom!
Donny WolkeDonny Wolke
18:56 14 Sep 23
Ik kampte al geruime tijd met ernstige lage rugpijn en was op zoek naar effectieve behandelingsopties. Vanaf het moment dat ik de praktijk binnenstapte, voelde ik me welkom en gerustgesteld door het vriendelijke personeel.Na een aantal behandelsessies begon ik aanzienlijke verbeteringen te voelen. Mijn lage rugpijn nam geleidelijk af, en mijn mobiliteit verbeterde aanzienlijk. Dr. De Vreede nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van waardevol advies om mijn rugpijn op de lange termijn te beheersen.Wat me het meest aansprak, is het feit dat ze niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de oorzaak van mijn rugproblemen. Dit resulteerde in duurzame verlichting en herstel. Afspraken plannen verliep soepel, en de wachttijden waren minimaal.Kortom, mijn ervaring bij chiropractor De Vreede was buitengewoon positief. Dankzij hun deskundige zorg ben ik in staat geweest om mijn lage rugpijn te overwinnen. Ik ben dankbaar voor hun toewijding aan patiëntenzorg en beveel ze ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar effectieve chiropractische behandelingen.
js_loader