Balieassistente

Lia

Mijn naam is Lia, en sinds 2021 ben ik werkzaam als balieassistente in de praktijk. Na een rijke carrière van 45 jaar in de mode-industrie, heb ik geheel per toeval mijn weg gevonden naar deze plek, waar ik nu met ontzettend veel plezier werk. Mijn rol omvat het warm verwelkomen van patiënten met een glimlach, het inplannen van afspraken, het beantwoorden van telefoontjes, en het zijn van een betrouwbaar luisterend oor.

Ik geniet intens van mijn werk, vooral omdat ik het voorrecht heb te zien hoe patiënten veranderen door de behandelingen van Mike. Het is werkelijk fascinerend om te observeren hoe patiënten, die soms al maanden of zelfs jaren kampen met klachten, de praktijk vaak aanzienlijk beter verlaten. Mijn jeugdige nieuwsgierigheid en passie voor leren blijven mij elke dag motiveren om nieuwe zaken aan te pakken en mezelf verder te ontwikkelen. 

Daarnaast was ik al snel onder de indruk van hoe chiropractie het niet alleen voor elkaar krijgt om het spierstelsel langs de gehele ruggengraat te behandelen, maar daarbij ook direct invloed heeft op het zenuwstelsel waarmee het verbonden is. Velen noemen Mike een ware tovenaar vanwege zijn vermogen om significante verbeteringen te realiseren. Dit aspect van mijn werk maakt het buitengewoon leuk en heeft mijn waardering voor het vak alleen maar vergroot.